trajkot
Wysłany: 2010-03-07, 20:32 Co sądzicie o filmie ?
Dla mnie "Zmierzch" był dobry i całkiem podobał mi się, lecz na pewno widziałem lepsze. Niestety przed obejrzeniem filmu przeczytałem książkę, a jak to zwykle bywa sporo rzeczy które były w książce nie pojawiły się podczas jej ekranizacji i później czułem lekki niedosyt. Film zdecydowanie zyskał punkciki za świetny soundtrack, najbardziej podobały mi się piosenki Muse, Black Ghosts i Mute Math. Moja ocena dla filmu to 6,5/10 ;)
Czekam na wsze opinie ;)
_________________ Ironia życia leży w tym, że żyję się je do przodu, a rozumie do tyłu.
Film bardzo dobry. Zgadzam się też pod względem soundtracku. Do piosenek które wymieniłeś dodałabym jeszcze Paramore ;)
Co do niedosytu... u mnie takowy aż tak bardzo nie wystąpił, ponieważ wyobrażam sobie jak trudno jest zamieścić każdy szczegół w filmie. Nie pominięto w końcu przecież aż tak dużo ;p
9/10
emil
Wysłany: 2010-03-07, 21:00
No no film jak dla mnie bardzo dobry i aktorzy świetnie pasowali do swoich ról, bo i Edwarda i Belle wyobrażałem sobie dokładnie tak samo. Jeśli chodzi o pominięcie w filmie kilku rzeczy z książki, to nie jest aż tak źle, zdecydowanie bywało gorzej w wielu innych przypadkach. Gra aktorska dobra i raczej nie mam się do niczego przyczepić wiec 9/10
Dla mnie "Zmierzch" był dobry i całkiem romantyczny, ale były lepsze.Film uzyskał według mnie większe uznanie bo było milej i widzialo się wszystko na żywo.. Moja ocena dla filmu to 8/10 ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum